Snel je weg vinden

Ben je nieuw bij ons in de gemeente? Dan kunnen we ons voorstellen dat het niet eenvoudig is om direct je weg te vinden. Daarom geven we hier graag wat uitleg zodat je je snel thuis zult voelen in onze gemeente.

  • Iedereen is welkom tijdens de erediensten. Bekijk in de agenda wanneer de volgende gepland staat.
  • Na elke eredienst is er ruimte om elkaar onder het genot van een kop koffie of thee te ontmoeten in de hal van de kerk.

Ik wil graag lid worden!

Wat fijn dat je interesse hebt om lid te worden van onze gemeente! We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar je motivatie. In een persoonlijk gesprek kunnen we elkaar leren kennen en bespreken hoe je lid kunt worden. Normaal gesproken gebeurt dit met onze predikant, maar omdat elke situatie anders is, kan het in jouw geval anders verlopen.

Overschrijving vanuit andere NGK gemeente

Ben je nu nog lid bij een andere NGK gemeente en wil je je aanmelden als lid bij onze gemeente? Stuur dan een mail met daarin je NAW-gegevens en informatie over de gemeente waar je nu lid bent naar scriba@ngkassenmarsdijk.nl.

Ik ben lid, en dan?

Als je lid wordt van onze gemeente, word je ingedeeld in een kring. Een kring is een groep mensen die samen een kleine gemeenschap binnen de gemeente vormen. In deze kringen wordt er naar elkaar omgezien en samen bijbelstudie gedaan. De kringen worden geografisch ingedeeld, wat betekent dat je ook dichtbij de mensen uit jouw kring woont.